Afganistan'a geçtiğimiz aylarda yetimlere yönelik bir çalışma için giden Bahattin Yıldız, Afganistan'ın Kunduz bölgesinden Kabil'e dönmek üzere bindiği uçağın düşmesi sonucu şehit oldu. Bugüne kadar Özgün Yayıncılık tarafından yayınlanan Güllerin Vedası, Karda Ayak İzleri, Kar Çiçeği, Cihat Günlüğü ve Savaşan Afganistan isimli 5 eseri bulunan şehit Yıldız'ın, şehadet haberinin ardından kitapları tükendi.
Özgün Yayıncılık da, gösterilen yoğun ilgiden dolayı Bahattin Yıldız'ın Güllerin Vedası, Karda Ayak İzleri, Kar Çiçeği ve Cihat Günlüğü isimli kitaplarını 3 bin adet olarak yeniden bastı.
Kitaplara yoğun ilgi devam ederken, yayınevi, Savaşan Afganistan kitabını ise yeni baskıya hazırlıyor. Bahattin Yıldız, ilk kitabı Savaşan Afganistan'ı, Ferhat Dağcı müstear ismiyle yazmıştı.
Güzel insan iyiki seni tanimisiz...Bir gece Viyana'ya gelip bizi heyecanlandirmistin...